SNPI Blog

SNPI geeft advies

Door Karen Ubachs | donderdag 25 april 2019
Financiële participatie, medewerkersparticipatie, medewerkersaandelen, financiële werknemersparticipatie, werknemersaandeelhouderschap, participatieplannen, reward benefit plans en dat dan weer in verschillende  vormen en uitvoeringen of combinaties daarvan – opties, aandelen, certificaten en winstdeling – met allemaal een eigen effect en uitwerking.
Al deze termen zien wij in de praktijk voorbij komen. Niet iedereen bedoelt hetzelfde. Het is goed om helder te hebben wat SNPI bedoelt met financiële medewerkersparticipatie.
Financiële participatie betekent dat medewerkers financieel meedelen in de waarde van een onderneming. In de loop der tijd heeft SNPI zich echter gespecialiseerd in de vormen aandelen en certificaten van aandelen. Bedrijfsbrede aandeelhouderschap is daarbij onze specialiteit. Bedrijfsbreed d.w.z. regelingen waarbij in beginsel (bijna) alle medewerkers mogen participeren. Of u nu uw medewerkers wil laten meeprofiteren van de groei, of u wilt de zelfsturing formaliseren of u wilt uw bedrijf aan de medewerkers verkopen. SNPI heeft alle verschillende mogelijkheden al eens voorbij zien komen.
 
De ervaring heeft ons geleerd dat een plan goed implementeren het halve werk is. Een traject van implementatie en dus ook onze samenwerking duurt al snel 10 tot 12 maanden. Er moeten verschillende fases worden doorlopen, alvorens de eerste inschrijvingen kunnen starten.
Wilt u met ons kennismaken? Vraagt u dan een gratis kennismakinggesprek aan bij ons op kantoor.
 
Wilt u voordat u een gesprek aanvraagt, u eerst nog meer verdiepen in het onderwerp. Dat kan. In verband met ons 25-jarig bestaan ontvangt u tijdelijk een tweede exemplaar cadeau via de 1+1 gratis actie. Doe uw voordeel ermee en verdiep u eens samen met een collega of medeoprichter in de wereld van financiële medewerkersparticipatie.

Koop nu hier voor slechts 25 euro het boek Iedereen aandeelhouder – Handboek financiële medewerkersparticipatie.

Bestel het boek

 

Topics: belonen, aandelen voor medewerkers, medewerkersparticipatie, aandeelhouderschap, werknemersparticipatie, mede-eigenaarschap, eigenaar zijn

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs