SNPI Blog

SNPI is 25 jaar en trakteert!

Door Pascale Nieuwland-Jansen | donderdag 3 oktober 2019

2019 is het jubileumjaar van SNPI. De stichting bestaat dit jaar precies 25 jaar. SNPI heeft nog steeds een rol te spelen. Steeds meer bedrijven willen graag een brede participatieregeling toepassen. Vooral bij jonge, platte, zelfsturende organisaties past een brede participatie heel erg natuurlijk. 

Dit jaar bestaat SNPI 25 jaar en in dit jubileumjaar zijn er speciale acties!

1. Maar liefst 25% korting op de prijs van een volledig implementatiepakket als u voor 31 december met een traject bij ons gaat starten.

2. Het boek " Iedereen aandeelhouder" is nog tot 31 december voor slechts € 25,- te koop op Managementboek. Na aankoop ontvangt u ook een gratis tweede exemplaar als u de instructies volgt in de mail van managementboek.

3. Er is een speciaal SNPI-Diner op 7 november a.s. In verband met ons 25-jarig bestaan is er een speciaal uitgebreid programma en zijn er internationale gasten. 

25% korting op onze implementatiepakketten!

Start u voor 31 december 2019 met SNPI een nieuw traject voor het implementeren van een bedrijfsbrede regeling, dan ontvangt u van SNPI 25% korting op de totale pakketprijs.

Een totaalpakket van SNPI bestaat uit verschillende stappen en is een echte samenwerking. Bedrijfsbrede participatie is meer dan het maken van contracten. Zonder uw input kunnen wij u niet goed helpen. Wij gaan dus intensief met u samenwerken. Allereerst gaan wij met u in gesprek (en als nodig vaker) om te ontdekken wat bij u past. Wat zijn uw wensen en doelstellingen. Op basis van uw wensen gaan wij een planning maken met duidelijke stappen en een tijdslijn. We begeleiden u tot en met de invoering van de participatie.

SNPI is de enige organisatie die ondernemingen in dit hele proces begeleidt. De meeste adviseurs houden zich alleen bezig met de onderliggende contracten. Het maken van de contracten is in onze ogen slechts een onderdeel van de invoering - dat doen wij uiteraard ook. Als je met een brede participatie start, dan wil je wel graag dat er iets gebeurt in de organisatie en dat je de effecten van het participeren gaat zien in de cultuur van de onderneming. Voor een optimaal effect van een brede participatie gaat het vooral om de medewerkers informeren en enthousiast maken voor de participatie en het plan gebruiken om verder te bouwen aan een participatieve cultuur in de organisatie. 

De participatie laat iedereen meedelen in de ups van groei en winsten en in slechte tijden richt de organisatie zich op continuïteit, flexibiliteit en aanpassen. Participatieve organisaties zijn flexibeler en productiever dan andere organisaties zonder brede participatie. 

SNPI biedt implementatiepakketten aan tegen een vast tarief op basis van ondernemingsgrootte. Kleine MKB-bedrijven betalen een lager tarief dan grote bedrijven.

Meer weten over onze dienstverlening klik dan op de button hieronder of kom een keer kennismaken met het team van SNPI en mail ons voor een afspraak.

lees meer

SNPI Diner 7 november 2019

Dit jaar is er weer een mooi SNPI-diner gepland met bijzondere gastsprekers. Wilt u graag kennismaken met SNPI en de inspirerende  participatieve bedrijven die er zijn in Nederland, dan bent u van harte welkom om aan te schuiven. 

Lees meer SNPI-diner 2019

Of koop het boek "Iedereen aandeelhouder"

Wilt u zich eerst meer verdiepen in het onderwerp, bestel dan het boek "Iedereen aandeelhouder". Nog tot einde van het jaar verkrijgbaar voor slechts € 25,- en via de link van Managementboek ontvangt u een gratis tweede exemplaar.

Het boek Iedereen Aandeelhouder staat al sinds het verschijnen van de eerste druk in 2015 in de top 1000 van Managementboek!! Bestel het boek

 

Topics: werknemersaandelen, aandelen voor medewerkers, werknemersparticipatie

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs