SNPI Blog

Onze nieuwe website is Online

Door Pascale Nieuwland-Jansen | dinsdag 11 augustus 2015

Onze nieuwe website is live. We zijn erg blij met het resultaat. De website heeft een frisse en heldere look gekregen. Met de vernieuwde website vindt u op een makkelijke en overzichtelijke manier informatie over de 3 verschillende hoofdactiviteiten van SNPI: advisering, kennis delen en platform voor bedrijven, lobby & promotie. 

Door Simone Visser

Zo vindt u onder meer algemene- en achtergrondinformatie over financiële Homepaginamedewerkersparticipatie in al haar vormen en uitvoeringen, u kunt interessante publicaties en whitepapers downloaden en u kunt in één oogopslag zien welke evenementen er staan gepland. 

De nieuwe website staat online, maar we blijven hieraan werken. We plaatsen regelmatig actuele nieuwsberichten, inspirerende blogs van onze specialisten en mensen uit ons netwerk en opkomende evenementen. Zo blijft de website actueel en voor u interessant om regelmatig te bezoeken. ‘Wie kan delen, kan vermenigvuldigen’, zegt SNPI. Wij brengen dit zelf in de praktijk door u te helpen en te adviseren middels kennis en informatie en advies op maat.

Ook via twitter en de LinkedIn pagina van SNPI kunt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en informatie omtrent financiële medewerkersparticipatie.

Wij horen graag wat u van de website vindt. Mocht u nog iets missen laat het ons gerust weten via mail@snpi.nl.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs