SNPI Blog

Ontmoet bedrijven waar iedereen aandeelhouder is

Door Pascale Nieuwland-Jansen | vrijdag 3 november 2017

Wilt u direct in gesprek met ondernemers en experts over financiele participatie en het motiveren van medewerkers? Kom dan naar ons SNPI diner op 9 november a.s.! We hebben nog enkele lastminute plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan nog tot maandag 6 november.

Door Pascale Nieuwland-Jansen

Medewerkersparticipatie in Nederland trekt aan! Meer bedrijven zoeken naar andere vormen van samenwerking en belonen en binden van medewerkers. Misschien bent u ook zo'n ondernemer. U bent zich al wat aan het orienteren op aandeelhouderschap voor uw medewerkers, maar u wilt nog wel even sparren met ondernemers die hier al mee werken. Daarvoor is het SNPI-diner een unieke kans.

Meer informatie

Tussen de gangen door hebben we twee sprekers uitgenodigd.

Jack Vos (de optimist, Luyten Adviesgroep) 

Onder het motto "Happy cows give more milk" werkt de mede-eigenaar van Luyten Adviesgroep aan bezield leiderschap binnen zijn onderneming. 

Gijs Stigter (2ndSense)

Voor adviseur en mede-oprichter van een adviesbureau in project management en system engineering 2ndSense was medewerkersparticipatie een logische keuze. 2ndSense werkt namelijk als een zogenaamde cyane organisatie, met zelfsturende autonome teams. Hoe dit precies in zijn werk gaat zal Gijs op het evenement uitleggen.

Karel V.jpg

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs