SNPI Blog

Verwacht meer

Door Jeanne Hoogers | zondag 19 januari 2014

 

Op donderdag 13 maart 2014 vindt het congres ‘Delen is het nieuwe ondernemen’ plaats. Voor dit congres heeft SNPI mij als een nieuwe medewerker Communicatie en marketing aangenomen.

   door Sabrina Broer describe the image

Tijdens mijn studie Communicatie aan Hogeschool Leiden heb ik onder andere het landelijke evenement ‘Wandelen voor Water’ georganiseerd en het concept Theatertafelen (dineren met korting voor het theater) in Leiden opgezet. Voor mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar het ontwikkelen van een app voor twee lokale titels. Sinds vorig jaar ben ik vrijwilliger voor Bruisend Reeuwijk, waar ik de social media voor heb opgezet. Ik beheer de website en schrijf alle mediaberichten en ben sinds deze week benoemd tot secretaris.

Dit wordt dus mijn eerste baan als afgestudeerde communicatiemedewerker. Bij SNPI ga ik mij vooral richten op het congres en het ontwikkelen van het bereik van de website en social media. Het organiseren van het congres op donderdag 13 maart 2014 vind ik geweldig om te doen, samen met het team van SNPI en hun netwerk van experts.

Positieve impuls

Het congres is het sluitstuk van een onderzoek uitgevoerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam en uiteraard gaan wij er vanuit dat het onderzoek weer nieuwe inzichten oplevert voor het promoten en bevorderen van financiële werknemersparticipatie in Nederland. Een onderwerp dat nu in mijn ogen te weinig aandacht krijgt in Nederland. Aan dat laatste zal ik ook proberen een positieve impuls te geven door de website en social media van SNPI sterk te verbeteren en het congres is een mooi event om via deze kanalen te gaan promoten.

De eerste spreker, die bekend is geworden, is al veelbelovend: prof. Joseph Blasi van de Rutgers University. Daarnaast komen er zeker bijdragen van het Nederlandse bedrijfsleven, zoals ASML en Van Lanschot Bankiers.

Verwacht meer

De komende tijd kunt u verschillende blogs van mij verwachten over het congres en zal ik nauw gaan samenwerken met de leden van het platform van SNPI. Wilt u meer weten over het congres of over andere activiteiten van SNPI, neem dan contact met mij op broer@snpi.nl of bel naar SNPI.

New Call-to-Action

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs