SNPI Blog

Vacature adviseur financiële medewerkersparticipatie

Door Pascale Nieuwland-Jansen | maandag 4 januari 2021

SNPI geeft steeds meer advies aan bedrijven over aandeelhouderschap van medewerkers. SNPI gaat daarom uitbreiden. We zijn op zoek naar een adviseur, die zich  graag verder wil gaan specialiseren op het gebied van aandeelhouderschap van medewerkers. 

Word ook expert op het gebied van aandeelhouderschap van medewerkers

SNPI geeft advies aan bedrijven over aandeelhouderschap van medewerkers, wij helpen jaarlijks tientallen bedrijven met het invoeren van een participatieplan. Dit zijn vaak mkb-ondernemingen.

Als adviseur van SNPI ga je je bezighouden met het ontwerpen van participatieregelingen met aandelen of certificaten van aandelen.

Als adviseur denk je mee met de klant en zoek je naar juridische mogelijkheden voor het invoeren van een aandelenplan voor de medewerkers op basis van de wensen en doelstellingen van het bedrijf. 

SNPI is vooral gespecialiseerd in bedrijfsbrede regelingen, waarbij alle medewerkers mogen deelnemen. Duurzaam aandeelhouderschap is voor ons belangrijk. 

Wat wij zoeken

Je hebt een juridische opleiding gedaan of andere relevante opleiding (HBO of WO).

Je bent representatief en schrijft gemakkelijk.

Je bent bekend met de verschillende soorten aandelen en een STAK met certificaten van aandelen.

Enige werkervaring is een pre, vooral op het gebied van aandelen en overeenkomsten en/of op het gebied van advisering aan ondernemingen.

Hoe wij werken

Je gaat  het vak leren door samen met de directeur advies te geven aan bedrijven en haar te assisteren bij het invoeren van een aandelenplan voor de medewerkers. 
Op den duur ga je zelfstandig werken en krijg je je eigen trajecten. Elk traject is multidisciplinair en je werkt dus altijd in teamverband en samen met de directeur. 

Wij zoeken iemand die het ook leuk vindt om mee te werken en mee te denken met alle andere activiteiten van SNPI. Denk aan de lobby en promotie, de bijeenkomsten en activiteiten van het platform, artikelen en blogs schrijven voor de website.

SNPI heeft maar een klein team, dus een hands-on mentaliteit en zelfstandig kunnen en willen werken is erg fijn en echt een pre. 

Wat wij bieden

In eerste instantie gaat het om een functie van 24-28 uur. Dit kan later  wellicht meer worden. Helemaal als je zelf ook opdrachten gaat binnenbrengen en een eigen netwerk gaat opzetten. Je werkdagen worden in overleg bepaald. Je mag van ons deze functie combineren met een opleiding/studie of een andere baan/activiteiten. 

Het salaris is op basis van leeftijd en ervaring. Het salaris begint bij
€ 3.000,-  tot maximaal € 4.500,- (op basis van 40 uur).

SNPI wil uitbreiden vanaf januari 2021. Het kantoor van SNPI verhuist in het voorjaar naar Apeldoorn. 

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur een mail naar Pascale Nieuwland-Jansen, directeur van SNPI (nieuwland@snpi.nl). 

Over SNPI

SNPI is het expertisecentrum voor financiële participatie in Nederland en ondersteunt bedrijven bij het mede-eigenaar maken van medewerkers in het bedrijf waar zij werken. SNPI is onafhankelijk en non-profit. Kijk voor meer informatie op www.snpi.nl

New call-to-action

 

Topics: aandeelhouders, aandelenplan, personeelsaandelen, financiële medewerkersparticipatie, aandelen voor medewerkers, medewerkersparticipatie, werknemersparticipatie, mede-eigenaarschap, start-up, vacature, adviseur

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs