SNPI Blog

Trots

Door Karen Ubachs | donderdag 31 januari 2019

Hoe bijzonder is jouw onderneming? Heel bijzonder, als je een aandelenplan hebt voor medewerkers. Doe er je voordeel mee.

Hoe zorg je ervoor dat jij als ondernemer goed zichtbaar bent op het overvolle web dat internet heet? Unieke en zorgvuldig gekozen content maakt dat je sneller gevonden wordt. Kom naar voren met je unique selling points. Benadruk juist dat waardoor de onderneming zich onderscheidt ten opzichte van (bijna) alle anderen.
Medewerkersparticipatie lijkt voor jou misschien vanzelfsprekend maar het is heel bijzonder. Maak het onderdeel van je identiteit. Het is zeker iets dat je met trots mag noemen op je website en andere online communicatie.

Bedrijven met medewerkersparticipatie zijn op dit moment nog behoorlijk in de minderheid en de voordelen ervan zijn nog niet algemeen bekend. Uit ervaring weten wij dat mensen aangenaam verrast zijn door de vele voordelen die een aandelenplan voor medewerkers oplevert. Met stip op nummer 1 het bevorderen van een ondernemende bedrijfscultuur. Maak andere ondernemers nieuwsgierig en wie weet zelfs jaloers, of bedenk hoe je hiermee nieuwe mensen kunt aantrekken die precies bij jullie cultuur passen. Het aantrekken en binden van personeel is een hot item. Het hebben van een aandelenplan voor medewerkers is (helaas) nog niet zo hot, dat iedereen het al heeft. Heeft jouw onderneming het wel? Doe er je voordeel mee.

Deel de voordelen
De O’s en de A’s vliegen ons regelmatig om de oren wanneer we – de medewerkers van SNPI - op een verjaardag vertellen wat we doen. Onze tip is dan ook; ervaar niet alleen de voordelen van medewerkersparticipatie maar deel deze ook. Het zal bijdragen aan een positief imago en wie weet levert dat ook nog onverwachte online bezoekers op.

Inspiratie
Zoek je inspiratie? Het bedrijf Witteveen+Bos heeft al jaren een aandelenplan voor medewerkers. Het bedrijf - en de medewerkers - ervaren de voordelen, spreken ze uit en communiceren deze online.

“Wij hechten aan onze onafhankelijkheid en de bedrijfscultuur, waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt, de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt."

Medewerkersparticipatie zit inmiddels diep in de identiteit van Witteveen+Bos en heeft een positief effect op het imago.
Aandelenplan Witteveen + Bos

Topics: werknemersaandelen, aandelen voor medewerkers, werknemersparticipatie, mede-eigenaarschap, uniek, imago

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs