SNPI Blog

Waarom laat je medewerkers niet investeren?

Door Karen Ubachs | donderdag 7 februari 2019

Ondernemers en werknemers verschillen in de basis helemaal niet veel van elkaar. Beiden willen op een uitdagende en leuke manier geld verdienen, balans tussen werk en privé, eigen verantwoordelijkheden en een toekomst. Iedereen vult dit het liefst op zijn eigen manier in, zodat het plaatje per mens er heel anders uitziet. Maar als we zoeken naar hét verschil tussen de ondernemer en  de werknemer, dan zou je kunnen stellen dat werknemers hechten aan een stukje zekerheid en dat ondernemers dit makkelijker kunnen loslaten.

lees meer

Tags: communicatie, ondernemers, Sligro, investeren, medewerkeraandeelhouders, Holland Colours, investeerders, Witteveen+Bos, continuïteit, strategie, MVO

Word een B Corp

Door Pascale Nieuwland-Jansen | maandag 20 juni 2016

B Corp is een internationaal netwerk van bedrijven met duurzame ambities. Zij hebben de ambitie een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van medewerkers, de gemeenschap en het milieu. Interessant is dat medewerkersparticipatie hoog scoort in de B Corp certificering.

lees meer

Tags: medewerkeraandelen, Leen Zevenberg, MVO

Alfa wil een duurzame toekomst

Door Pascale Nieuwland-Jansen | donderdag 9 juni 2016

Eén van de meest belangrijke pijlers van het succes van Alfa is dat 100% van de aandelen in handen is van de medewerkers. Dit zorgt voor oprecht betrokken en loyale medewerkers die zich inzetten voor een duurzame toekomst van Alfa.

lees meer

Tags: medewerkeraandeelhouders, MVO

Investeren in zekerheid voor het bedrijf

Door Pascale Nieuwland-Jansen | maandag 16 februari 2015

Ondernemers en werknemers verschillen in de basis helemaal niet veel van elkaar. Beide willen op een uitdagende en leuke manier geld verdienen, balans tussen werk en privé, eigen verantwoordelijkheden en een toekomst. Iedereen vult dit het liefst op zijn eigen manier in, zodat het plaatje per mens er heel anders uitziet. Maar als we zoeken naar hét verschil tussen de ondernemer en  de werknemer, dan zou je kunnen stellen dat werknemers hechten aan een stukje zekerheid en dat ondernemers dit makkelijker kunnen  loslaten.

lees meer

Tags: communicatie, ondernemers, Sligro, Movares, investeren, medewerkeraandeelhouders, Holland Colours, investeerders, Witteveen+Bos, continuïteit, strategie, MVO

Een participatief 2015

Door Pascale Nieuwland-Jansen | dinsdag 13 januari 2015

Langs deze weg willen we u allen een mooi en vooral participatief en succesvol 2015 wensen! SNPI is het jaar gestart met nieuwe ideeën en plannen voor activiteiten die we gaan opzetten en ontwikkelen in het nieuwe jaar. U hoort hier de komende weken meer over. Mocht u nu ook bruisen van de nieuwe ideeën en u wilt uw medewerkers laten participeren in uw onderneming, dan bent u bij SNPI aan het juiste adres.

lees meer

Tags: financiële participatie, aandelenplan, sociaal, ondernemerschap, participatie, economisch, MVO

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs