headertop.png
5 december 2017
snpi logo.png
nieuwsbrief.png

SNPI-diner en onderzoek

 

Geachte ,

Op 9 november organiseerden wij wederom ons jaarlijkse SNPI diner. Hier gaven wij twee nieuwe bedrijven in het netwerk van SNPI met onorthodoxe varianten van participatie en delen in het ondernemerschap een podium om iets te vertellen over hun organisatie. 

 

Holacracy: Purpose is de baas bij 2nd Sense 

Gijs Stigter is een van de nieuwe gezichten binnen het platform van SNPI. Samen met de andere oprichters heeft Gijs, mede-oprichter van dit adviesbureau voor ingewikkelde infrastructurele projecten, goed nagedacht over de structuur van 2nd Sense. Zij hechten waarden aan het delen van ondernemerschap, en via de ideeën  van Semmler en Laloux kwamen zij uit op Holacracy als systeem voor een zelfgestuurde organisatie. Lees hier meer over hoe dit werkt, en wat u hier uit kunt leren voor uw organisatie.

 

Lees meer

 

 

Entropie: Happy cows give more milk

Een andere vorm van het delen van verantwoordelijkheden vinden we bij Luyten Adviesgroep. Onder het mom van "Happy cows give more milk" ging directeur Jack Vos op zoek naar een manier om zijn medewerkers zo gelukkig mogelijk naar hun werk te laten gaan en betrokkenheid te genereren. Hoe hij dat precies deed leest u hier.

 

Lees meer

 

 

2e druk Iedereen Aandeelhouder

De gasten van het SNPI-diner gingen naar huis met de nieuwe en herziene tweede druk van het handboek Iedereen Aandeelhouder. Geen kans gezien om bij het SNPI-diner aanwezig te zijn? Of heeft u de eerste druk gemist? Bestel hier een exemplaar.

Handboek iedereen Aandeelhouder 2e druk bestellen

 

 

New Call-to-action
Volg ons ook op social media
linkedin linkedin 
headertop.png
Copyright © 2017 SNPI - Alle rechten voorbehouden.

Uitschrijven voor alle emails