headertop.png
Donderdag 12 oktober 2017
logo-email.png
nieuwsbrief.png

Het gaat goed met aandeelhouderschap door medewerkers van bedrijven. SNPI krijgt steeds meer aanvragen van bedrijven die interesse hebben in financiële werknemersparticipatie.

Deze week is het einde van de formatie in zicht gekomen, daarom zetten wij voor u op een rijtje wat de gevolgen kunnen zijn voor werknemers en ondernemingen met participatieplannen. Bovendien organiseren we weer ons jaarlijkse SNPI diner, gaven we de tweede druk van ons handboek uit en leggen we uit waarom we eigenlijk nooit adviseren om voor opties te gaan.

Pascale Nieuwland-Jansen, SNPI

denhaag.jpg

 

Nieuws uit Den Haag: in 2019 dividendbelasting afgeschaft

 

Na meer dan 200 dagen is de langste formatie in de Nederlandse geschiedenis rond. Wat zijn de belangrijkste plannen van het Kabinet Rutte III en wat voor gevolgen heeft dit voor SNPI en bedrijven met medewerkersparticipatie?

Lees meer

grand-hotel-karel-v.jpg

 

9 november: SNPI Diner Karel V

 

Op donderdag 9 november organiseert SNPI weer het jaarlijkse SNPI diner. Karel V in Utrecht verzorgt ieder jaar een uitstekend driegangen menu en wij zorgen voor interessante informatie over medewerkersparticipatie. Bovendien is dit een uitgelezen kans om andere bedrijven met participatieplannen te leren kennen.

Lees meer

jongejannieuwlandboek-1.jpg

 

2e druk Iedereen Aandeelhouder

 

Het handboek Iedereen Aandeelhouder is zelfs twee jaar na dato nog een goedverkopend boek. Begin dit jaar haalde het zelfs de managementboek top 100. Daarom hebben we besloten een tweede druk uit te geven, met herziene informatie en bijdrages van nieuwe platformdeelnemers. 

Lees meer

 

Waarom adviseert SNPI geen opties?

 

Bedrijven die zich aan het oriënteren zijn op vormen van aandelen voor medewerkers, vragen ons vaak naar opties. Opties en varianten daarvan voor medewerkers zijn in het buitenland (VS, UK) heel gebruikelijk. Waarom raden wij, als kennisinstituut en adviseur op dit gebied, deze vorm dan toch af?

Lees meer

Volg ons ook op social media
linkedin linkedin 
headertop.png
Copyright © 2017 SNPI - Alle rechten voorbehouden.

Uitschrijven voor alle emails