Bekijk de webversie      
lijn2
 
  2016 nummer 2
 december 2016
 
         
logo_png_med  
 
foto diner nieuwsbrief.jpg
 

 

SNPI-diner 2016

Het SNPI-platform is uitgegroeid tot een hecht netwerk en het jaarlijkse SNPI-diner tot een mooie traditie. Dit jaar stond het diner in het teken van de social enterprise. Platformleden en social enterprises kunnen veel van elkaar herkennen én van elkaar leren.

 leesmeer_groen

 
 
                                                                                                                                                                                                                                                
                 
  "We hebben een goed verhaal, maar veel mensen moeten het voor ons vertellen"

Ruim een jaar geleden kondigde Johan van den Elzen zijn afscheid als CEO bij Movares aan. Hij sprak tegelijk het voornemen uit om de komende jaren te willen geven aan de samenleving. Eén van de vele ontvangers van zijn tijd, aandacht, kennis, netwerk en tomeloze enthousiasme is SNPI, waarvoor hij zich gaat inzetten als bestuurslid.        

leesmeer_bruin

  Johan van den Elzen.jpg  
 
                 
  Fiscaal voordeel aandelenopties start-ups

Vanaf 1 januari 2018 kunnen start-ups hun medewerkers aandelenopties toekennen met fiscaal voordeel.

leesmeer_bruin

 
   
 
 

Benchmark
            

Elke twee jaar zet SNPI een uitgebreide enquête over financiële medewerkersparticpatie online. Het doel van deze enquête is praktische data verzamelen over financiële participatie in Nederland. Hoe meer data we kunnen verzamelen over de jaren, hoe meer statistieken wij kunnen presenteren die inzicht geven in de verschillen tussen ondernemingen met een aandelenplan en zonder aandelenplan. De volledige informatie en data die worden verzameld, worden exclusief beschikbaar gesteld aan platformleden van SNPI. Een samenvatting van de resultaten wordt gepubliceerd op de website van SNPI.

Heeft uw organisatie een participatieregeling of speelt u met de gedachten, vult u dan deze enquête in!

Benchmark SNPI  Vul hem nu in >>

       
 
 
 

Ronde Tafel

In september vond in Londen de tweede Ronde Tafel voor multinationals met een bedrijfsbrede participatieregeling plaats. Deze werd gecombineerd met de jaarlijkse ProShare conferentie. Tijdens de eerste Ronde Tafel, die vorig plaats vond, is het 'Exclusieve Netwerk' opgericht. Dit netwerk is alleen toegankelijk voor multinationals met een bedrijfsbrede participatieregeling.

Het netwerk heeft twee duidelijke doelstellingen:
1. Creëeren van een netwerk van multinationals met een bedrijfsbrede regeling.
2 Informatie delen en kennis uitwisselen over de internationale participatieplannen. 

leesmeer_groen

 

Ronde tafel 2016 -2.jpg

V.l.n.r. Henk van der Schaft - SNPI, Pascale Nieuwland - SNPI en Kathrin Lutz - Voestalphine

 
 
 

Nieuwe platformleden

Afgelopen half jaar hebben we weer nieuwe leden mogen verwelkomen bij ons platform. Daarvan zijn IBS Capital Allies, Tripaneer en VI Company op dit moment bezig met het invoeren van een aandelenplan voor medewerkers. We stellen graag een aantal van onze nieuwe leden aan u voor:

IBS Capital Allies
Met ruim 40 professionals bieden wij asset management, fiduciair management, alternative investments en corporate advisory. Dit doen we al vanaf 1987, voor ondernemers, vermogende particulieren en instellingen. Inmiddels beheren we EUR 2.0 miljard.

Tripaneer
Tripaneer biedt educatieve reizen aan. De websitebezoekers kunnen op een makkelijke manier reizen over de hele wereld vinden, vergelijken en boeken. Wij zijn van mening dat een reiservaring met een educatief thema een levenslange herinnering is. 

VI Company
Een agency voor de Financiële Markten. Een internet agency die de complexiteit van de Financiële Markten begrijpt. Wij helpen onze klanten relevant te blijven, nu en in de toekomst met onze full-stack agile ontwikkelteams vanuit Rotterdam. Wij bedenken, ontwerpen, bouwen en onderbouwen systeem kritische applicaties en websites voor de Financiële Markten. 

ING
Recent zijn wij als ING Global Participation Services lid geworden van SNPI en vielen al snel 'met onze neus in de boter' want we werden uitgenodigd voor het jaarlijks SNPI diner. Onze aanwezigheid en participatie was voor ons een prachtige gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met SNPI en haar leden. Lees meer

 

 

IBSCA_hor_Black.png

 

 

 

Logo tripaneer.jpg

 

 

 

vi-company-full-colour.jpg

 

 

 

ING.png

 

 
 
 

Feestdagen

Het kantoor van SNPI is van 23 december 2016 tot en met 4 januari 2017 gesloten.


kerstkaart_snpi.jpg
 
 
 
   
lijn2
  Copyright © 2016 www.snpi.nl. Alle rechten voorbehouden.

Uitschrijven voor alle emails