Nieuwsberichten

Verhuisbericht SNPI

Pascale Nieuwland-Jansen maandag 3 mei 2021

SNPI gaat verhuizen naar Apeldoorn

Vanaf 1 mei 2021 

Bezoekadres 
Businesscenter Prins | Unit 1.15

Bezoek en postadres
Prins Willem Alexanderlaan 701-729 | 7311 ST Apeldoorn

Contactgegevens 
085-1300 583 
mail@snpi.nl 

U kunt ons altijd bellen of mailen op bovenstaande contactgegevens. Mocht u onverhoopt de voicemail van SNPI krijgen, laat dan een boodschap achter of plan een online afspraak in via onderstaande link. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

SNPI is een van de weinige private stichtingen in Nederland. SNPI ontvangt geen subsidie en is niet gelieerd aan een commerciële organisatie. Alles wat wij doen, doen wij kostendekkend. SNPI heeft zich in de loop der jaren volledig gespecialiseerd in alle vormen van participatie, waarbij de medewerkers mede-eigenaar kunnen worden in het bedrijf waar zij werken. 

Vanaf 1 mei a.s. is het kantoor van SNPI gevestigd in Apeldoorn. SNPI is een non-profit organisatie en deze verhuizing levert een mooie kostenbesparing op en zetten wij in voor een uitbereiding van het team in aantallen uren. SNPI kan zo meer bedrijven helpen met het kleine budget dat zij heeft. Dit betekent dat SNPI u sneller kan helpen en een hoge kwaliteit advies kan bieden tegen de laagste prijs.

De Stichting heeft geen winstoogmerk en heeft als doel zoveel mogelijk bedrijven en organisaties informeren over financiële participatie en bedrijven actief helpen bij de invoering van medewerkersparticipaties. SNPI heeft al honderden bedrijven op weg geholpen. Wilt u met ons kennismaken? Plan dan een afspraak in via onderstaande link. 

Heb je vragen?  Plan een (online) afspraak in

 

Topics: nieuwsberichten