Nieuwsberichten

Medewerkersparticipatiedag 3 november 2022

SNPI woensdag 28 september 2022

Op donderdag 3 november zal het event Dag van de medewerkersparticipatie plaatsvinden met aansluitend het SNPI-Diner. Deze dag wordt door SNPI georganiseerd om kennis te delen over financiële participaties. De dag is perfect voor directeuren en aandeelhouders van ondernemingen, die overwegen om een financieel participatieplan met aandelen voor de medewerkers op te zetten of voor bedrijven die al een plan hebben en willen leren van andere bedrijven. Voor zowel de kleinere MKB-er als de grotere onderneming is de dag interessant om bij te wonen.

Dag van de medewerkersparticipatie

De dag is onderverdeeld in drie delen. In de ochtend komen bedrijven aan het woord die een participatieplan hebben en zij vertellen je graag alles over de regeling en hun ervaringen. Dit ochtendprogramma met aansluitend lunch is een company-only onderdeel en dat betekent dat wij alleen bedrijven toelaten die een plan hebben of interesse hebben om een plan te starten. Adviseurs, consultants, fiscalisten en zogenaamde providers kunnen niet aan deze sessie deelnemen.

In de middag is er een kennissessie over het waarderen van niet-beursgenoteerde bedrijven en het lucratief belang. Dit zijn hele belangrijke thema's voor alle bedrijven die starten met een participatie. Want hoe bepaal je de waarde van de aandelen en certificaten?

De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en het jaarlijkse SNPI-Diner. Ook in de avond, tijdens het diner komen er diverse interessante sprekers aan het woord om hun verhaal te delen. 

Klik hier om het programma van die dag te bekijken.

Topics: nieuwsberichten