SNPI Blog

Gezocht jurist voor onze flexibele schil

Door Pascale Nieuwland-Jansen | woensdag 26 mei 2021

SNPI begeleidt veel bedrijven bij het inrichten van participatieplannen. Omdat het aantal bedrijven dat dit wil toeneemt, zoeken wij een flexibele jurist die ons team af en toe kan bijstaan.

SNPI helpt bedrijven bij het maken van keuzes, het inrichten van de gekozen blauwdruk en het uitrollen binnen de onderneming voor participatieplannen met certificaten van aandelen en aandelen. Veel doet het team van SNPI zelf, maar wij vinden het belangrijk dat de klant de beste dienstverlening krijgt en dat betekent dat wij voor een aantal trajecten graag een externe jurist toevoegen. 

Gezocht jurist voor de flexibele schil 

Jurist (ZZP) 

Wij zien steeds vaker jonge bedrijven langskomen, die succesvol zijn en toe aan een volgende stap. Voor het opstarten van een participatieplan zijn zij soms nog niet helemaal goed gestructureerd en zullen er eerst een aantal zaken moeten worden opgepakt, alvorens SNPI verder kan met het uitrollen van de participatieplannen. 

SNPI heeft een aantal juristen in de flexibele schil, maar zoekt uitbreiding hiervan.

Wij zoeken een jurist/juristen op ZZP-basis, om mee samen te werken in participatietrajecten voor het opstellen of aanpassen van:

  • aandeelhoudersovereenkomsten
  • managementovereenkomsten
  • bedrijfsstructuren
  • andere relevante contracten en overeenkomsten

Ben jij die jurist die zelfstandig werkt, maar het ook leuk vindt om af en toe in een team te werken? Wil jij met echte ondernemers aan tafel zitten en met hen bouwen aan een mooie participatieve onderneming, waarbij je kijkt naar de belangen van alle stakeholders en niet alleen naar die van de DGA? Ben jij een praktische jurist met relevante ervaring en achtergrond? 

Bel dan een keer met Pascale Nieuwland-Jansen, directeur van SNPI om kennis te maken. 

SNPI werkt met een samenwerkingsovereenkomst en een NDA, waar al onze mensen in de flexibele schil zich aan moeten conformeren. Wij bieden een vast uurtarief voor de werkzaamheden. De werkzaamheden voor SNPI zijn prima te combineren met je andere werkzaamheden als zelfstandig ondernemer. 

Wie zijn wij?

SNPI is het expertisecentrum voor financiële participatie in Nederland en ondersteunt bedrijven bij het mede-eigenaar maken van medewerkers in het bedrijf waar zij werken. SNPI is onafhankelijk en non-profit. Kijk voor meer informatie op www.snpi.nl

Download het artikel

 

Topics: financiële medewerkersparticipatie, werknemersaandelen, aandelen voor medewerkers, medewerkersparticipatie, aandeelhouderschap, werknemersparticipatie, mede-eigenaarschap, eigenaar zijn

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs