SNPI Blog

Corona actie SNPI extra korting op advies

Door Pascale Nieuwland-Jansen | woensdag 17 maart 2021

De interesse voor het invoeren van een participatieplan voor de medewerkers is nog nooit zo groot geweest als in deze coronaperiode. Met onze speciale actie maken we het extra gemakkelijk om een plan in te voeren.

Ondernemers realiseren zich in deze tijd alleen maar meer dat je als organisatie enorm afhankelijk bent van de medewerkers. Hoe flexibel zijn je medewerkers in deze rare tijd? Hebben zij dezelfde mentaliteit als jij, de ondernemer? Zijn de medewerkers bereid om zich aan te passen, om te schakelen en andere dingen te doen, zodat het bedrijf door kan gaan en kan blijven bestaan? 

De coronaperiode is een ultieme test voor veel bedrijven. Niet alle bedrijven hebben deze stresstest goed doorstaan. Er zijn ook bedrijven die het moeilijk hebben, ook al hoefden ze niet de deuren te sluiten door overheidsmaatregelen. 

Start nu met een participatieplan en maak je organisatie echt participatief en toekomstbestendig

De bedrijven uit ons netwerk, onze achterban, bedrijven waar alle medewerkers ook mede-eigenaar zijn van het bedrijf hebben de stresstest goed doorstaan. Onderzoeken uit binnen- en buitenland laten al jaren zien dat bedrijven waar alle medewerkers ook een stukje mede-eigenaar zijn, het beter doen dan bedrijven zonder deze structuur. 

De participatieve bedrijven zijn flexibeler, presteren beter dan bedrijven zonder participatie en komen beter uit een crisis. Ook de cijfers uit de vorige crisis lieten dat al duidelijk zien. Minder medewerkers worden ontslagen en de bedrijven zijn sneller uit de crisis. 

De participatieve cultuur, samen met het feit dat iedereen in het bedrijf een skin in the game heeft en belangen voor iedereen gelijk zijn, maakt dat participatieve bedrijven het beter doen. 

Corona actie - € 2.000,- extra korting

Wij helpen je met het opzetten van een certificatenregeling voor alle medewerkers. In deze complexe tijd maken we het je extra gemakkelijk met onze speciale aktie. De komende maanden bieden wij een korting van maar liefst €2.000,- op ons MKB-pakket aan.

Vanzelfsprekend helpen we je verder met duidelijke stappenplannen, kan je al je vragen aan ons kwijt en zorgen wij er samen voor dat het invoeren van een certificatenregeling goed verloopt tegen zo laag mogelijke kosten. Wij koppelen je tevens aan een waardeerder en een notaris en samen maken we een mooi participatieplan voor je onderneming. 

Wil je ook je bedrijf participatiever maken, profiteer dan nu van onze corona actie en plan een afspraak in met ons team van adviseurs.

Wie zijn wij?

SNPI is het expertisecentrum voor financiële participatie in Nederland en ondersteunt bedrijven bij het mede-eigenaar maken van medewerkers in het bedrijf waar zij werken. SNPI is onafhankelijk en non-profit. Kijk voor meer informatie op www.snpi.nlWij helpen jaarlijks tientallen bedrijven met medewerkersparticipatie en hanteren zoveel mogelijk vaste bedragen voor onze dienstverlening. 

New call-to-action

 

Topics: financiële medewerkersparticipatie, werknemersaandelen, aandelen voor medewerkers, medewerkersparticipatie, aandeelhouderschap, werknemersparticipatie, mede-eigenaarschap, eigenaar zijn

Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuwe blogs

Recente blogs